Onze Ambassadeur van de Vrijheid gaf een prachtig optreden op het hoofdpodium. Wil jij hier nog een keer van genieten? Kijk het hier terug! 

Benieuwd naar de rest van de optredens? Houd dan onze website goed in de gaten. 

Lees meer: Terugblik BFO 2016...

Heb jij het optreden van John Coffey gemist? Geen probleem. Kijk hier het filmpje en ga nog één keer helemaal los!

Lees meer: Terugblik BFO 2016...

Op 5 mei speelde JazzArt Orchestra op Podium Abbott. Kijk het hier terug!

Lees meer: Terugblik BFO 2016...

bfo 2016 in beeld

Nog aan het nagenieten van de prachtige 26e editie van Bevrijdingsfestival Overijssel? Bekijk hieronder alle leuke foto's en video's van BFO 2016. Klik maar raak en misschien spot jij jezelf wel!

Lees meer: BFO 2016 in beeld

Cibap_website.jpg Novon-gratis-aangeboden.jpg terhaar.png

Heeft u iets verloren op Bevrijdingsfestival Overijssel? Alle gevonden voorwerpen zijn naar het Stadskantoor Zwolle gebracht.

Klik hier om uw verloren voorwerp aan te melden.

wat een feest nu ben ik moe doei

De 26e editie van Bevrijdingsfestival Overijssel zit erop! Prachtig weer, geweldig publiek en een goede sfeer. Wij willen jullie allemaal heel erg bedanken, zonder jullie zouden wij nu niet terug kunnen kijken met een grote glimlach.

Wie zien wij volgend jaar? ‪#‎BFO2017‬

vfonds logo nieuw open

Hier in Nederland kun je zonder oorlog leven. Maar hoe komt dat eigenlijk? Er is in de Tweede Wereldoorlog veel gestreden voor onze vrijheid. Om deze vrijheid te houden, moet iedereen meewerken aan de vrede: ook jij kunt iets aan vrede doen! Ontdek zelf hoe belangrijk vrede, vrijheid en democratie zijn. Wij van het vfonds wensen je veel plezier tijdens het bevrijdingsfestival en vergeet niet: vrede is belangrijk voor iedereen!

Het vfonds investeert in vrede door bijzondere, vernieuwende initiatieven mogelijk te maken binnen het thema Vrede en Vrijheid inclusief erkenning en waardering van mensen die de vrijheid voor ons bevochten. Om slachtoffers van oorlog en vredesmissies te herdenken maar ook de bevrijding, vrijheid en vrede te vieren, ondersteunt het vfonds de bevrijdingsfestivals, oorlogs- en verzetsmusea en herinneringscentra en projecten rondom vrede en democratie.
Het is van belang dat mensen gestimuleerd worden zich in te zetten voor vrede en vrijheid.

www.vfonds.nl

Kraanwater graag

Nederland staat bekend als het land met het beste kraanwater ter wereld. Het is van hoge kwaliteit, duurzaam, lekker en gezond en daar mogen we best trots op zijn! Daarom is onze missie om deze zomer de kraanwatervraag in de horeca en op festivals zo groot mogelijk maken.

Heb je ergens om kraanwater gevraagd en een 'ja' gekregen? Deel dan een kraanwaterselfie op Kraanwaterkaart.nl en word de kraanwaterheld van jouw stad of dorp. Je maakt namelijk kans op één van de 100 watertappunt met je naam erop!

Het Bevrijdingsfestival Overijssel heeft al 'ja' gezegd. Voor 1 muntje kun je een hervulbaar flesje kopen en drink je de hele dag het lekkerste water van de wereld. Op het festivalterrein bij H1 en H3 vindt je de speciale kraanwatertappunten. Dus maak daar je eerste kraanwaterselfie deze zomer. In hoe meer horeca en op hoe meer festivals jij om kraanwater durft te vragen, hoe groter de kans om te winnen!

Durf om kraanwater te vragen!

Sassenpoort klein

Profiteer van de groeikracht van de regio en vier samen met ons het leven

We vieren het leven!
Welkom in Zwolle! Bruisende Hanzestad waar het leven gevierd wordt in onze historische binnenstad. Een stad bevolkt door creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Hier geloven we dat het leven samen beter wordt. Binnen de oude stadsmuren ontdek je een veelheid aan cultureel en culinair aanbod. Talloze festivals, de culinaire top van Nederland, spraakmakende tentoonstellingen, de mooiste boekhandel van het land, allemaal te ontdekken met het Middeleeuwse decor van de oude Hanzestad op de achtergrond.

Lees meer: Zwolle; Dynamische...