Nieuws

Foto's, video's en verslagen van Bevrijdingsfestival Overijssel 2014

Na het Bevrijdingsfestival stromen de foto's, video's en verslagen van 5 mei binnen! Iedereen heeft erg zijn best gedaan om de 24ste editie van het Bevrijdingsfestival in beeld en schrift weer te geven. Om jullie ook te laten genieten van al deze beelden hebben we alle linkjes op deze website gezet. Klik hier om de foto's te bekijken en klik hier om alle fillmpjes te bekijken. Veel plezier!

Share
 

Aftermovie Bevrijdingsfestival Overijssel

Share
 

24ste editie zeer geslaagd!

Hoofdveld-2014

De 24ste editie van Bevrijdingsfestival Overijssel is geslaagd! Prachtig weer, mooie optredens en een goede sfeer! 130.000 bezoekers hebben het festival bezocht. Jong en oud hebben samen de vrijheid gevierd!

Nog even nagenieten?

NOS uitzending live vanuit Zwolle

20.00 uur journaal

RTVOost Aflevering 1

RTVOost Aflevering 2

Share
 

Gevonden voorwerpen

Gevonden-voorwerpen
Voorwerpen die gevonden zijn op het festivalterrein tijden Bevrijdingsfestival Overijssel, zijn afgeleverd in het Stadskantoor van Zwolle.

Via deze link kun je kijken of jouw spullen hierbij liggen.

Share
   

Rina Mushonga op BFO!

Helaas betreden The Excitements dit jaar niet het podium van Bevrijdingsfestival Overijssel. Wel komt Rina Mushonga, zij krijgt haar publiek altijd stil, of ze nu ingetogen speelt of opzwepend. Ze weet liefhebbers te boeien met intrigerende warme klanken en intelligente teksten. Podium Abbott 14:30 uur. Mis dat niet!

http://bevrijdingsfestivaloverijssel.nl/cms/index.php/programma/abott/541-rina-mushonga.html

 

Share
   

Affiches Bevrijdingsfestival in jaren '60 en '70 stijl

Ontwerp een affiche voor een van de acts van Bevrijdingsfestival Overijssel, in de stijl van oude grafische protest - en bandposters uit de jaren ’60 en ’70. Dat was de opdracht die tweedejaars studenten Grafisch Vormgever van het Cibap kregen. Het eindresultaat is nu te bekijken in het voormalige pand van Schweigmann Kindermode aan het Gasthuisplein in de Zwolse binnenstad.

Posters van artiesten als Blof, Jaqueline Govaerts en Chef’Special sieren nu de muren van het voormalige winkelpand. Het voormalige winkelpand biedt niet alleen plaats aan de expositie van de Cibap studenten, maar dient ook als informatie- en inspiratiecentrum waar mensen dagelijks kunnen binnenlopen voor informatie en ideeën over een vernieuwde aanpak van het Gasthuisplein. De posters zijn tijdens het bevrijdingsfestival op 5 mei ook te zien bij de Sena Talent Stage.

Share
   

vfonds

banner-v-fonds-homepagina klein

Vriend van de Vrijheid!

Vriend-van-de-Vrijheid

Ads

  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors