Avdv jr grote foto def

Na het succes van vorig jaar, zijn we ook dit jaar weer opzoek naar gedreven ambassadeurs van de vrijheid junior. Ben jij tussen de 16 en 20 jaar en vind je het belangrijk om de mensen uit je omgeving te inspireren en je in te zetten voor de vrijheid? Geef je dan op als ambassadeur! Per gemeente in Overijssel zijn we op zoek naar twee jongeren die zich willen verbinden aan het Bevrijdingsfestival Overijssel. Voor een aantal gemeentes zijn we nog op zoek naar junior ambassadeurs!

Wat ga je doen?

In de aanloop naar 5 mei vindt er op 28 maart in het Memory Museum te Nijverdal een speciale inspiratiedag plaats. Op deze dag komen alle jongeren uit de verschillende gemeentes samen. Een rondleiding en verschillende inspirators zullen je helpen na te denken over wat vrijheid kan betekenen en misschien nog wel belangrijker, wat kun je zelf  betekenen voor de vrijheid? Vanuit deze ideeën presenteer jij in je eigen gemeente een stadsbijeenkomst. Onder de noemer ‘Geef vrijheid door’ presenteer jij jouw visie op vrijheid en krijg je, samen met inwoners uit de gemeente, de voorstelling ANDERS | OM te zien. Een voorstelling over wat de oorlog heeft gedaan met de mens en wat de mens doet met de oorlog. Na de voorstelling zal er een nagesprek plaatsvinden. Op Bevrijdingsdag ben jij als ambassadeur uitgenodigd op Bevrijdingsfestival Overijssel om de vrijheid te vieren en volg je een speciaal programma gedurende de dag.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet ben jij straks ambassadeur van de vrijheid junior.