website johannareis

Johanna Reiss is auteur en onder andere bekend van haar boek De Schuilplaats, een verhaal wat gaat over haar eigen leven als onderduiker in Nederland. Op 5 mei komt ze naar het Bevrijdingsfestival om deel te nemen aan de keukentafelgesprekken op het Wereldpaviljoen en een lezing te geven in de Verhalentent.

 

Lezing in de verhalentent

In de verhalentent die staat op het Wereldpaviljoen zal Johanna Reiss een lezing geven over onder andere de voorpublicatie van haar nieuwe boek maar ook over een project wat ze is gestart genaamd 'Annie's Schuilplaats'. Annie's Schuilplaats is de naam van een persoon op Facebook die je kan toevoegen, vervolgens kan je via dit kanaal in gesprek gaan en vragen stellen. Ze wil de jeugd bereiken en het verhaal vertellen over wat zij heeft mee gemaakt. Wil je er bij zijn?

Tijdstip: 12:15 – 12:45 uur Spreken in de verhalentent

 

Keukentafelgesprekken

In de setting van een Oudhollandse keuken nodigen wij jou uit om plaats te nemen aan onze keukentafel, onder het mom van ‘De beste gesprekken vinden plaats aan de keukentafel’. Dit jaar zal ook Johanna Reiss plaats nemen aan de keukentafel om haar verhaal te doen aan een ieder die daar geinteresseerd in is.