Skip to main content

Stagevacature #BFO25: Marketing / Communicatie (24-32u)

Voor Bevrijdingsfestival Overijssel zijn we vanaf januari 2025 (ander startmoment mogelijk in overleg) op zoek naar een enthousiaste marketing- communicatiestagiair om ons team te versterken en de boodschap van ons festival nog beter te kunnen overbrengen.

Bevrijdingsfestival Overijssel behoort met jaarlijks zo’n 130.000+ bezoekers tot de grootste (bevrijdings-) festivals van Nederland en is het moment dat we gezamenljk onze vrijheid, diversiteit en verbinding vieren. Een uniek evenement in omvang en boodschap in de regio, met nationale allure mede dankzij een verpletterende line-up en diverse podia. 

Functieomschrijving

Als marketing/communicatie stagiair draai je volop mee in een klein en hecht team. Je vormt een belangrijke schakel in de organisatie en krijgt de kans om praktische ervaring op te doen in alle aspecten van je vakgebied, van strategie tot uitvoering. Spannend? Geen zorgen, je werkt nauw samen met ervaren professionals die je goed op weg helpen!

Verantwoordelijkheden

Ondersteunen van de marketing/communicatieafdeling in haar dagelijkse werkzaamheden.
Bijhouden en vullen van de website.
Bijhouden van social media.
Schrijven van persberichten.
Bijdragen aan de ontwikkeling van drukwerk zoals flyers, posters en banners.
Ondersteunen bij het opzetten van wervingscampagnes.

Wij bieden

Een uitdagende en leerzame stageplek binnen een unieke maatschappelijk relevante organisatie.
Begeleiding en coaching van ervaren professionals.
Mogelijkheden voor eigen initiatief en creativiteit.
Een gezellig en betrokken team van collega's.
Een passende stagevergoeding.
Ruimte om te werken aan je schoolopdrachten.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven stagiair, met relevante opleiding op hbo-niveau, die niet bang is zijn of haar kennis in de praktijk te brengen. Jij kunt je inleven in de diverse doelgroepen van ons festival en weet je taalgebruik daarop aan te passen. Je bent creatief, zelfstandig, hebt een hands-on mentaliteit en staat in de startblokken om samen met ons de volgende editie legendarisch te maken!

Interesse?

Heb je interesse in deze life changing stage bij Bevrijdingsfestival Overijssel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je brief waarom je graag bij ons stage wilt lopen en wat je hoopt te leren tijdens deze stage. We kijken uit naar jouw sollicitatie! 

 

sonmieux christeinvanhoffen