Header bedankt

5 mei van 11:00 tot 0:00 in park de wezenlanden zwolle. gratis toegang.

 

UITGELICHT

Als Vriend van BFO heb je toegang tot de Press & Guest area van het festival. Lees de spelregels goed door om teleurstelling te voorkomen. 

Toegang tot de Press & Guest krijg je als je Vriend wordt van BFO.

 

Let op:

Kaarten die verkocht worden via het Parkpaviljoen t.w.v. €15,- geven alleen toegang tot het Press&Guest gebied. Deze geven geen recht op extra voordelen, zoals toegang tot het VIP-vak, VIP-Stage en de backstage rondleidingen.

VIP Vak
Het vak vooraan het hoofdpodium heeft gelimiteerde ruimte. Wij proberen iedere Vriend de kans te bieden om op deze unieke plek de artiesten op het hoofdpodium te laten beleven door na ieder concert de ruimte ‘schoon te vegen’. Op deze manier kunnen ook andere Vrienden genieten van hun voordelen.

Wanneer het evenement merkt dat het vak relatief leeg blijft is er de mogelijkheid om het vak voor een korte periode ook beschikbaar te stellen voor andere bezoekers. Op deze manier ontstaat er geen loze ruimte vooraan het hoofdpodium. Het voordeel wat je als Vriend hebt is dat je het recht hebt om altijd binnen te kunnen lopen. Let op: Er is gelimiteerde ruimte beschikbaar.

VIP Stage
Bovenstaande spelregel geldt ook voor het VIP Stage op het hoofdpodium.

Rondleiding
Er is ieder uur een mogelijkheid om een rondleiding te nemen. Het is niet mogelijk om je vooraf in te schrijven voor gezette tijden, dus houd zelf in de gaten wanneer de rondleiders aangeven wanneer het volgende vertrekmoment is. Je kan dan zelf op tijd aangeven dat je een rondleiding wilt volgen.

Bevrijdingsfestival Overijssel verstrekt geen gegevens aan derden.
Een inschrijving is voor één editie, vrienden zijn we voor het leven!

Huisregels
Op het festivalterrein (inclusief de Press & Guest) geldt een verbod voor:

  • Drugs, wapens, glaswerk en blik
  • Meegebracht eten en drinken
  • Alcoholverkoop aan personen onder de 18 jaar
  • Wildplassen
  • Het dragen van clubkleding (bijv. motor- of voetbalclubs)
  • Gaspatronen
  • Flyeren
  • Drones boven of in de nabijheid van het festivalterrein

Houd je aan de aanwijzingen van de organisatie, beveiliging en politie. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel of andere schade als gevolg van bezoek aan het festival. De organisatie kan personen de toegang weigeren. Op het terrein gemaakte foto’s kunnen worden gebruikt voor publicatiedoeleinden.

Partners

Sponsor adv

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN