UITGELICHT

Hoor je dat? Dat is de glimlach die verschijnt als je aan volwassenen vraagt om mee buiten te spelen. Miriam en Elske gaan op pad en vragen willekeurige mensen allerlei niet allerdaagse vragen. 

Waarom ze vegan zijn bijvoorbeeld. Of ze mee van de glijbaan gaan. Hoe hun geluid van de vrijheid klinkt. Maar ook hoe het is om beperkt te worden in vrijheid. Bijvoorbeeld als je constant een piep hoort. Of als je niet kan praten. Na het stellen van de vragen volgt eerst een kleine schrik gevolgd door een glimlach. Dat moment, dat kleine moment maakt en raakt Miriam en Elske. Het duo neemt je mee in de vrijheid die we in Nederland hebben, maar die ons ook soms keuzestress geeft. Het luxeprobleem en de paradox ‘teveel vrijheid’ komt op verschillende manieren aan bod. Want de sleur van de dag kan een behoorlijke grip op ons hebben! En jij? Jij als luisteraar kan stiekem meeluisteren en mee genieten.

De 15 minuten durende Podcast afleveringen worden in aanloop van 5 mei op de woensdag 17 april, 24 april en 1 mei online gezet op bevrijdingsfestivaloverijssel.nl. Dé breek in de week en scheur in de sleur. Luister je stiekem mee?

BFO Broadcast

Beleef 5 mei als vip

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN