MAG IK EIGEN ETEN OF DRINKEN MEENEMEN? 

Bij de toegangspoorten wordt controle uitgevoerd op meegebrachte drank en etenswaren. Eigen etenswaren, glas en blik zijn t verboden. Non-alcoholische dranken mogen over geschonken worden in een halve liter plastic beker (bij de toegangspoort), alcoholische dranken zijn niet toegestaan.

Wat als ik kleine kinderen heb?
Ouders met kleine kinderen mogen een pakje drinken, een flesje met speen of drinkbeker voor kinderen meenemen. Ook mag er een kleine kindersnack (bijvoorbeeld koekjes) mee genomen worden, mits het om kleine hoeveelheden gaat.

 

WAAR KAN IK PARKEREN OP 5 MEI? 

Op en om het festivalterrein is beperkte parkeergelegenheid. Parkeerplaatsen in de buurt van het festivalterrein zijn de Turfmarkt en de Burgemeester van Rooijensingel. Let op, er zijn verschillende toegangswegen gesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze vindt u hier.   

Fiets of OV
We raden iedereen zo veel mogelijk met het Openbaar Vervoer of de fiets te komen. BFO heeft een aantal fietsenstallingen ingericht bij elke toegangspoort. Ze zijn gratis, maar voor eigen risico. Parkeer geen fietsen tegen huizen en/of winkels en maak geen fietsen vast aan bouwhekken! Wilt u toch met de auto komen, dan verwijzen wij u naar de website van de gemeente Zwolle via deze link voor een overzicht van alle parkeermogelijkheden en –kosten.

IS HET FESTIVAL MAKKELIJK TE BEREIKEN VANAF HET STATION?

Ja, het festival is op loopafstand van het station. Bij het station staan vrijwilligers van het festival om u naar het festival te leiden.

MAG IK ZONNEBRAND MEENEMEN?

Ja, dat mag voor eigen gebruik. 


ZIJN ER KLUISJES OP HET FESTIVALTERREIN?

Ja, er zijn kluisjes op het festivalterrein. Deze zijn op de FestivalBoulevard (Wethouder Alferinkweg) vlakbij het provinciehuis tegenover de rode informatiekiosk. Zie B op onderstaande deelplattegrond van het festival. De kosten bedragen € 5,- plus € 5,- borg voor een normaal kluisje en € 8,- en € 5,- borg voor een grote kluis.


IK BEN IETS KWIJT OF WAAR MOET IK NAARTOE MET GEVONDEN VOORWERPEN?

Dit mag je melden bij de informatiekiosk op de Festivalboulevard. Punt A op de onderstaande plattegrond. Let op: op deze locatie liggen geen gevonden voorwerpen, die worden elders bewaard.

Bekijk onze praktische info & huisregels voor meer antwoorden!

 FAQ

Bezoeker

ADS

SPONSOREN