Hét Bevrijdingsfestival Overijssel is het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland. Ieder jaar trekt het festival tussen de 100.000 en 140.000 bezoekers tot ver buiten de provinciegrenzen. Om onze bezoekers te trekken, zetten wij verschillende middelen in. En daar kunt u op meeliften!

Door een advertentie te plaatsen op onze website bijvoorbeeld. Ook brengen we een opvouwbare programmaflyer uit. Hierop zijn o.a. de plattegrond, het blokkenschema en praktische informatie te vinden. Dé must-have voor elke festival- bezoeker om te weten waar op welk moment te moeten zijn. We bieden u mooie mogelijkheden hierin te adverteren. Maar het is ook mogelijk uw commercial of speciale actie onder de aandacht via ons ledscherm naast het hoofdpodium. Of plaats uw logo op de baniervlakken naast ons podium. Op het veld staat niet alleen 40.000 man de vrijheid te vieren, de media gebruikt ook vaak fotografie van het hoofdpodium. Mooi toch als daar net uw logo bij staat?

Wij zijn ook altijd op zoek naar partners die het festival door middel van kennis, middelen en ideeën willen ondersteunen. Ook dit jaar verkopen we tickets voor de Press & Guest area. Ons complete aanbod vindt u op de website www.vriendenvanbfo.nl. Iedereen die een bijdrage levert Bevrijdingsfestival Overijssel tot een succes te maken is  namelijk onze vriend. 

Ontdek de mogelijkheden op de website.

Download de sponsorbrochure 2020.

Info

Beleef 5 mei als vip

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN