Het Bevrijdingsfestival Overijssel staat voor het vieren van vrijheid! Ieder jaar vieren we op 5 mei dat we vrij zijn om te leven waar, met wie en hoe wij willen. We maken elke dag weer heel bewust de keuze onze vrijheid in te zetten voor een leukere, betere wereld. Een wereld waarin mensen leven met respect en aandacht voor elkaar en voor hun omgeving.

Wij zijn altijd op zoek naar partners die het festival door middel van kennis, middelen en ideeën willen ondersteunen. Daarnaast voelen wij ons maatschappelijk verantwoordelijk en werken wij graag samen met bedrijven die een bijdrage kunnen leveren aan bewustwording en het verbeteren van de wereld om ons heen. ‘Samen sta je sterker’ vinden wij als Bevrijdingsfestival Overijssel. We gaan graag met je in gesprek om te zoeken naar een samenwerking tussen jouw organisatie en Bevrijdingsfestival Overijssel. Wij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking, voor iedereen kansen biedt.

Wilt u eens van gedachten wisselen?

Neem contact op met Annemien Brugging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

STEUN het Bevrijdingsfestival | Mogelijkheden

Word vriend van BFO
Verbind uw bedrijfsnaam aan het Bevrijdingsfestival

Partners

BFO Wordvriend banner

banner blokkenschema

BFO Wordvrijwilliger banner

banner plattegrond

ADS

SPONSOREN