Hét Bevrijdingsfestival Overijssel is het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland. Ieder jaar trekt het festival ruim 130.000 bezoekers tot ver buiten de provinciegrenzen. Om onze bezoekers te trekken, zetten wij verschillende middelen in. En daar kunt u op meeliften!

Door een advertentie te plaatsen op onze website bijvoorbeeld. Ook brengen we een opvouwbare programmaflyer uit. Hierop zijn o.a. de plattegrond, het blokkenschema en praktische informatie te vinden. Dé must-have voor elke festival- bezoeker om te weten waar op welk moment te moeten zijn. We bieden u mooie mogelijkheden hierin te adverteren. Maar het is ook mogelijk uw commercial of speciale actie onder de aandacht via ons ledscherm naast het hoofdpodium. Of plaats uw logo op de baniervlakken naast ons podium. Op het veld staat niet alleen 40.000 man de vrijheid te vieren, de media gebruikt ook vaak fotografie van het hoofdpodium. Mooi toch als daar net uw logo bij staat?

Sponsor een podium | Niet meer mogelijk voor 2018

Adopteer een podium en verbind hier uw bedrijfsnaam aan. Deze naam wordt in alle communicatie over het project genoemd, zoals bijvoorbeeld Podium Abbott.

Sponsor een project | NIET MEER MOGELIJK VOOR 2018

Het is mogelijk een project te adopteren en hier directe naamsverbinding mee aan te gaan, zoals de familieweide of het wereldpaviljoen. De naam wordt in alle communicatie over het project genoemd.

Banner op de website | € 600,- | VRIJ

Bezoekersaantallen: 250.000 per jaar.
Random vertoning, met maximaal 10 adverteerder in een carrousel.
Inclusief doorklik naar eigen website of landingspage.

Advertentie Programmaflyer | € 800,- | Volgeboekt

50.000 exemplaren, A3

Commercial 20 sec op LED-scherm | € 1.500,- | VRIJ

Full colour led-scherm met een afmeting van 6,1x4,5meter. Tussen de optredens door is uw commercial van 20 sec minimaal 15 maal te zien. 

Baniervlakken | € 5.000,- | VOLGEBOEKT

De baniervlakken van 2x2 meter, direct naast het Hoofdpodium. Uw logo is op 4 vlakken prominent te zien. 

Bekijk de partners die zich in 2018 aan het festival verbonden hebben. Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u meerdere adverteermogelijkheden benutten? Neem gerust contact op met Annemien Brugging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

BENT U ER VOLGEND JAAR (OOK) BIJ?

Wilt u dat we u volgend jaar op tijd informeren over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we houden u op de hoogte. 

 

STEUN HET BEVRIJDINGSFESTIVAL | MOGELIJKHEDEN

Word vriend van BFO
Deel uw kennis, middelen of ideeën

Partners

BFO Wordvriend banner

banner blokkenschema

BFO Wordvrijwilliger banner

banner plattegrond

ADS

SPONSOREN