Met een scala aan jong talent verzorgt Kunstbende aantrekkelijke en inspirerende programmering in diverse podiumkunst disciplines. Op 5 mei staat de Kunstbende bus mét Overijssels talent op Bevrijdingsfestival Overijssel op de Festivalboulevard. Tussen 11:00 – 18:00 uur zijn er leuke optredens, workshops en activiteiten.

In 2015 won Kunstbende de Jan Smeets Award. Van het prijzengeld werd een oude brandweerauto gekocht die werd omgetoverd tot een mobiel Kunstbende stage. Compleet met eigen podium, overkapping en geluidsinstallatie. Met deze bus gaat Kunstbende On Tour langs de Nederlandse festivals.

Over Kunstbende

Kunstbende is een netwerkorganisatie die jong creatief talent ontdekt, ontwikkelt en exposeert. Met de wedstrijd Kunstbende worden jongeren op vroege leeftijd gestimuleerd eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Veel artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende. Bekende artiesten die hiervan deel uitmaken zijn o.a.: Trijntje Oosterhuis, Martin Garrix, Vincent Vianen, Claudia de Breij, Abdelkader Benali, Janne Schra en DeWolff.

archief
5 mei

Sponsor adv

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN