Wil jij dit uitzicht op 5 mei? Laat dan nu iedereen weten dat jij de vrijheid viert in Zwolle en win 2 kaarten voor de Press & Guest area op Bevrijdingsfestival Overijsel.

Wat moet je doen?

Laat zo veel mogelijk mensen weten dat jij op 5 mei viert dat wij vrij zijn! Hoe je dat doet mag je zelf weten. Hang een poster of de advertentie uit de Peperbus van 25 april 2018 op je ramen hangen, schreeuw het van de daken, of plaats een korte video op social media. Wat jij wil. Gebruik #ikviervrijheid online om bij ons onder de aandacht te komen. Maar je mag ons ook mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze winactie loopt t/m 3 mei 2018, maar je mag t/m 5 mei aan iedereen laten weten dat jij de vrijheid viert. Na afloop van de winactie krijgt de winnaar op 4 mei 2018 bericht van ons. Bekijk hier alle actievoorwaarden. 

Laten we samen stil staan bij onze vrijheid!

Wist je trouwens….

Dit jaar zijn er weer heel veel toffe bands geboekt op verschillende podia. Op het hoofdpodium staan bijvoorbeeld de bands Chef’Special, Miss Montreal en Kraantje Pappie. Maar ook Podium Abbott, Sena Performers Stage, Danstheater en de Deltion Vip Lounge biedt voor ieder wat wils. Bekijk de LINEUP hier voor alle bands.

Ook hebben we dit jaar veel bijzondere activiteiten en projecten rondom het thema ‘Vrijheid’. Bekijk het programma, of loop gewoon de vrijheidsroute op 5 mei, dan weet je zeker dat je niks mist!

 

Update

BFO Wordvriend banner

banner blokkenschema

BFO Wordvrijwilliger banner

banner plattegrond

ADS

SPONSOREN