4 februari 2019 | We geven alvast een eerste headliner prijs! Op zondag 5 mei zal de Britse singer-songwriter Tom Walker op het hoofdpodium schitteren. Met zijn hit ‘Leave a Light On’ wist hij afgelopen jaar wereldwijd de top 40 lijsten binnen te knallen.

 “Dat zal niet de enige buitenlandse artiest zijn die op ons festival speelt. Onze programmeur Erik Delobel van poppodium Hedon heeft weer een mooie line-up samengesteld ”, aldus Emma Quilligan een van de directeurs van Bevrijdingsfestival Overijssel. Dit wordt de tweede editie van Bevrijdingsfestival Overijssel die Emma Quilligan en Annemien Brugging, samen met hun productieteam organiseren.

Brugging: “Zo’n festival organiseren doen we natuurlijk niet alleen met ons productieteam. Tijdens het festival helpen heel veel vrijwilligers. Vandaag hebben we een speciale website voor onze partners en vrijwilligers gelanceerd: www.vriendenvanbfo.nl. Deze lancering is ook direct het startschot voor het aanmelden als vrijwilliger van het festival”.
De volledige line-up en het inhoudelijk programma worden bekend gemaakt op dinsdagavond 26 februari 2019.

Bedrijven die interesse hebben een samenwerking aan te gaan met het Bevrijdjingsfestival, zijn ook van harte uitgenodigd en kunnen zichzelf hier aanmelden

Update

Sponsor adv

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN