Ga samen met je vereniging of stichting achter de bar staan op Bevrijdingsfestival Overijssel op zaterdag 5 mei. De vereniging of stichting waar het deelnemende team bij hoort, krijgt per deelnemer € 35,- gestort in de clubkas.

Wat houdt de actie in?

Er worden teams uit Overijssel aangetrokken die achter de bar staan, deze actie is speciaal voor Bevrijdingsfestival Overijssel (BFO) opgezet.

Waarom deze actie?

Door middel van deze actie zijn wij in staat om complete teams aan te trekken voor de horeca. Het voordeel hiervan is dat deze teams elkaar onderling kennen en meestal goed ingespeeld zijn op elkaar. Dit versterkt vaak de samenwerking. Natuurlijk leer je ook heel veel nieuwe mensen kennen, want je werkt altijd met meerdere teams tegelijk achter een bar.

Wat moet je hiervoor doen?

Jij kunt jou team opgeven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar de uitgebreide voorwaarden. Zorg dat je een team verzameld van minimaal 10 leden dat de hele dag wil meewerken met de werkactie. De deelnemers in het team moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn (op 5 mei 2018) en moeten van tevoren doorgegeven worden aan BFO.

Wat staat er voor een team tegenover?

De vereniging of stichting waar het deelnemende team bij hoort, krijgt per deelnemer €35,- gestort in de clubkas. Het team handelt vanuit een vereniging of stichting. Het geld wordt een aantal weken na 5 mei gestort, in verband met het verwerken en controleren van de intekenlijsten. De deelnemende personen worden de hele dag voorzien van eten en drinken. Ook krijgen ze een T-shirt en trui van het festival.

Vrijwilligers

BFO Wordvriend banner

banner blokkenschema

BFO Wordvrijwilliger banner

banner plattegrond

ADS

SPONSOREN