Kijk hier de avond uitzending van Bevrijdingsfestival Overijssel terug

Meer terug zien van Bevrijdingsfestival Overijssel? Klik hier!

UITGELICHT

Perfectie bestaat niet, volgens zangeres Davina Michelle. Ieder mens heeft zo zijn nukken. Het mogen tonen van die kwetsbaarheden is van onschatbare waarde. Het is vrijheid, zegt Davina. Dit jaar is ze een van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, en dat trapt ze af met een bijzonder project.

Het begon allemaal met een simpele oproep. ‘Vertel me vijf dingen over jezelf die jouw uniek maken,’ vroeg Davina Michelle haar volgers op Instagram. En dat zijn er nogal wat, 670 duizend, om precies te zijn. De reacties stroomden binnen. Davina kreeg de meest uiteenlopende video’s van verschillende mensen toegestuurd. Wat ze haar vertelden was veelal hartverwarmend, soms ontzettend grappig, dan weer verdrietig en vaak ontroerend. “De eerste video die ik kreeg bijvoorbeeld, was van een meisje dat al tien jaar in een pleeggezin leefde. Daarin zei ze: wat mij uniek maakt, is dat ik sinds kort van mezelf houd.

Wat betekent vrijheid voor jou?

Vrijheid is niet vanzelfsprekend en heeft voor iedereen een andere betekenis. Daarover ging zangeres Davina Michelle, die een van de Ambassadeurs van de Vrijheid 2021 is, in gesprek met haar fans. Ze deelden verhalen over vrijheid en bespraken wat het begrip voor hen betekent. In deze video zie je hoe dat er backstage aan toeging!

Backstage met Davina Michelle

Benieuwd geworden naar Davina's hele docu? Die bekijk je hier: https://www.bevrijdingsfestivals.nl/documentaires 

 

Programma
15:30 uur

ADS

SPONSOREN