Kijk hier de avond uitzending van Bevrijdingsfestival Overijssel terug

Meer terug zien van Bevrijdingsfestival Overijssel? Klik hier!

UITGELICHT

Willie Wartaal gaat op bezoek bij het Dominicanenklooster in Zwolle. Willie gaat daar in gesprek met Broeder Jozef. Broeders leven in armoede, celibatair en studeren en bidden voor de samenleving. Je zou kunnen zeggen dat zij hun persoonlijke vrijheid hebben opgegeven voor die van de samenleving.

Dat staat haaks op het individualisme wat in de huidige tijd de overhand heeft. Het belooft een mooi gesprek te worden over de betekenis van persoonlijke vrijheid en wat voor interpretatie we daaraan geven. Want, is vrijheid iets wat je hebt of wat je bent? Kom erachter en kijk 5 mei mee via deze website. 

De veelzijdige woordkunstenaar Willie Wartaal maakt onderdeel uit van supergroep De Jeugd Van Tegenwoordig, maar naast hiphopartiest is hij ook house/ eclectische dj en weet hij het publiek als geen ander in beweging te brengen. 

Willie Wartaal brak door in 2005 met de  debuut single ‘Watskeburt?!’ van De Jeugd Van TegenwoordigIn een klap kende heel Nederland Willie Wartaal. In de daarop volgende jaren heet WiWa met de jeugd meerdere succesvolle albums gemaakt. Ook heeft hij meerdere succesvolle samenwerkingen gehad met onder andere The opposites, the partysquad en Donnie.  

Fotocredits: Sandder Lanen

Naast hiphopartiest is hij ook house/ eclectische DJ en speelt op diverse poppodiaurban clubs, studenten feesten, en festivals als Lowlands en Milkshake. 

Ook heeft WiWa een volledige solo EP uitgebracht genaamd ‘Enkel Bangers’. WiWa is geïnspireerd door New Kids On The Block. De tracks bevatten Hiphop, Dembow, Afro, Salsa & House. Over zijn solo EP zegt hij: ‘Ik ben een product van mijn eigen omgeving’.

Hou de website in de gaten voor het uitzendschema. 

Programma
20:00 uur

https://www.topbillin.nl/artists/willie-wartaal/

ADS

SPONSOREN