We kunnen niet wachten de stem vanall-round zangeres Lynn Stephans te horen samensmelten met de moderneurban pop met classics, houseplaten enclubbangers van Orlando Valpoort. Ben jij er bij op 5 mei?

Orlando Valpoort

Koning van de Dance Classics,Eclecticscene enRhythm& Blues. Orlando combineert moderneurbanen pop met classics, maar ook houseplaten enclubbangers

Orlando heeft meerdere dj-battlesop zijn naam staan en won tweemaal het Nederlands Kampioenschap 'Doordraai' van deAvro, als jongste dj ooit. 

Orlando weet zijn weg in de Amsterdam Arena,AFASLive, Ahoy, het Gelredome, Paradiso en de Melkweg.‘Blows the roof off’ invoorprogramma’svan Beyoncé, Rihanna, Shakira, Mariah Carey, En Vogue, Mary J. Blige, Tina Turner, The Backstreet Boys, Lionel Ritchie, Chris Brown, Keith Sweat en Enrique Iglesias.

 

Lynn Stephans

Lynn Stephans is een all-round zangeres die een prachtig klein liedje kan overbrengen maar ook de tent om z’n kop kan zetten. 

Lynn is een echt podiumbeest. Ze is energiek en geeft een sterke stage performance met haar gevoel voor dans, entertainment en sprankelende, sprekende persoonlijkheid. 

Lynn is de vaste zangeres van Kenny B en je kan haar kennen van zijn grote hit ‘Parijs’. Samen met hem heeft ze onder andere opgetreden op Lowlands, Concert at sea en ‘Groots’ van Guus Meeuwis. 

Ook heeft ze al meerdere keren door Europa getourd met ‘Elvis Live in concert’.  Hiernaast zingt ze al meer dan 10 jaar bij verschillende coverbands in binnen- en buitenland. Zo zong ze jarenlang als vaste zangeres bij Session en momenteel bij o.a. “The Rich & Famous”, “The Tour” en “Popgunnn”. Naast haar werkt als uitvoerend zangeres werkt ze ook in de studio als songwriter, topliner en studiozangeres.

Windesheim Danstheater
16.00 uur

Beleef 5 mei als vip

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN