De Hippe gasten sluiten de famielieweide om 18.00 uur af met een spetterend concert op de Vloer. Een show voor het hele gezin, voor jong en oud en daarmee 100% zeker onderscheidend van alle andere bands. “Dit is echt vet” en “het is ook voor ons leuk” zijn veelgehoorde opmerkingen. 

De liedjes worden nooit zomaar gespeeld. Het zijn allemaal elementen die samen de show compleet maken. Een rocksensatie voor het hele gezin! Alle Hippe Gasten hebben een voorliefde voor rock en spelen samen al meer dan honderd jaar in verschillende bands. Ze spelen in de huidige bezetting al 6 jaar samen. Hippe Gasten bestaat al vijftien jaar en alle bandleden komen uit de regio Noord-Brabant en Gelderland. De voorliefde voor rock is duidelijk te horen in hun liedjes en zie je ook duidelijk terug in de dynamische shows die ze geven door het hele land.

Zoals bekend is de band ook doorgebroken in China en staan ze klaar om de rest van de wereld te veroveren. Een ding staat als een paal boven water; deze band is gemaakt voor het podium en zal overal de sterren van de hemel spelen. Of het nu gaat om hun theatershow of rockshow, ze geven zich altijd voor de volle 100%. De nieuwe liedjes zijn grootser en meeslepender dan ooit. Hippe Gasten staat aan de vooravond van iets groots!

Familieweide | Ontdek de Wereld van Morgen
De Vloer | 18.00 uur

https://www.hippegasten.nl/

Sponsor adv

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN