Buurman in de Natuur is een duurzame kindervoorstelling die op 5 mei te zien is op de Familieweide. Samen met het publiek wekken de buurmannen energie op. Je helpt bijvoorbeeld stroom opwekken, water spuiten en wind- en donderslagen maken. Leuk, leerzaam en vooral heel gaaf!

De buurmannen duiken de natuur in. Geen mini moestuin, maar een echte wildernis! Ze trekken hun tuinbroeken aan, pakken hun tuingereedschap en gaan aan de slag. Ze zaaien, ze oogsten, ze scheppen en ze harken er vrolijk op los. Samen creëren ze een wereld vol met mooie gewassen. Bloemen om aan te ruiken, planten om naar te kijken, groenten om van te smullen. En natuurlijk een boom om eens lekker in te klimmen, of een tak om aan te slingeren!

De buurmannen zijn helemaal zelfvoorzienend. Ze kweken niet alleen hun eigen eten, ze recyclen ook alles wat los en vastzit. Natuurlijk gaat er weer van alles mis, de natuur laat zich immers niet beteugelen. Van hagelbui tot schimmelziekte en van leidingbreuk tot een prachtig gerecycled voorwerp dat in elkaar stort. Maar samen staan de buurmannen sterk en vinden gelukkig altijd weer een oplossing.

> Ontdek wat het festival nog meer doet op het gebied van duurzaamheid 

Familieweide | Ontdek de Wereld van Morgen
De Vloer | 13:15 - 13:45 uur | 14:15 - 14:45 uur

Download de plattegrond

Sponsor adv

Bekijk de timetable button

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN