Duncan Laurence ken je natuurlijk van het winnen van het Eurovisie songfestival met zijn hit ‘Arcade’. Op 5 mei is hij te zien op het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Overijssel!

Duncan begon al op jonge leeftijd met het maken van muziek. Hij kroop elke dag achter zijn piano en begon met het schrijven van liedjes en zingen. Hij werd gepest op school en dit was de plek waar hij zijn emoties de vrije loop kon laten.

Toen Duncan 16 jaar was won hij een talentenjacht en mocht hij een demo maken. Zijn passie werd als maar groter en groter en ging naar de Rockacademie. Dankzij zijn opleiding kon hij meerdere malen naar het buitenland en raakte geïnspireerd door leeftijdsgenoten die al op zo’n hoog niveau muziek konden maken.

Duncan Laurence is vooral bekend door zijn nummer ‘Arcade’ waarmee hij het Eurovisie songfestival won. Dit nummer is geïnspireerd door waargebeurde verhalen. Arcade gaat over de zoektocht naar de liefde van je leven. Het is de hoop naar datgene wat onbereikbaar is. Ook het nummer ‘Love don’t hate it’ dat in 2019 uit kwam is een enorme hit!

Hoofdpodium
18.15 uur

Beleef 5 mei als vip

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN