Er staren steeds meer mensen naar de hemel. En niet eens zozeer meer naar de maan. En wie weet, dromen ze van andere blauwe planeten. Ofwel gewoon even weg, even los van dit aardse bestaan. (Dimitri van Toren)

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien.

Het gegeven dat we allemaal onder dezelfde hemel leven in verschillende omstandigheden intrigeert dansproductiehuis Vuur & Vlam uit Kampen. Met “Dezelfde hemel boven ons” neemt Vuur & Vlam de kijker mee mee naar wat er op hetzelfde moment gebeuren kan. Vrijheid tegenover onderdrukking, leven tegenover dood en macht tegenover nietigheid. Allemaal leven we onder dezelfde hemel met een droom om vrij te zijn en om te gaan en te staan waar je maar wilt.

“Dezelfde hemel boven ons” vertelt geen verhaal maar nemen de kijker mee in een beleving van dans, zang, muziek(deels live) en foto en videofragmenten.

Met medewerking van Mellanie Wijsman, Chantal Kooi, Michelle Kooi, Janneke Lenzen, Rob Polman, Merijn Wouda en dansers en spelers van Diff Dance Centre, Song & Dance Academie en Artez.

 

Vrijdag 4 mei: aanvang 21:00 uur

 

Kaarten zijn hier te koop.

Overig
Vrijdag 4 mei

banner blokkenschema

banner plattegrond

ADS

SPONSOREN