Mark Foggo staat bekend als een dynamische zanger en performer en word vaak beschreven als een mix tussen Mr Bean en Iggy Pop. Hij is een van de grootste artiesten in de ska scene sinds de 80e jaren en staat bekend om zijn gekke persoonlijkheid en optredens.

 Mark komt oorspronkelijk uit Liverpool waar hij op 14 jarige leeftijd begon aan zijn muzikale carrière. Op zijn 16e is hij naar London verhuisd voor zijn zoektocht naar ‘fameandfortune’ als gitartist, maar ontdekte al gauw dat hij meer kansen had als (lead)zanger. Zo heeft hij jaren punk muziek gemaakt in London, maar in 1979 verhuisde hij naar Nederland en kreeg a snel succes met de band ‘Mark Foggoand the Secret Meeting’. En kreeg zo een contract bij Polydor Records waar ze hun eerste album ‘Speedingmy life away’ uitbrachten.  Hierna volgde er steeds meer albums waar onder het wereldwijd bekende album ‘Ska Pig’.  Wat als klassieker word beschouwd in de ska genre. 

Mark Foggo heeft wereldwijd meer dan drieduizend optredens gehad  en zoals hij zelf zegt tegen al zijn fans: - “This is just the beginning”!

Podium Abbott
15.00 uur

http://www.markfoggo.com/

Beleef 5 mei als vip

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN