Lauringer is een van de 4 bands die mee doet aan het bijzonder project Songs of Freedom. Hun eigen nummer over vrijheid is nog in de maak. 

Lauringer maakt road pop, een combinatie van huisgemaakte singer songwriter tunes, tijdloze popmuziek en feel-goodindie. Met haar muziek wil Lauringer momenten en gevoelens bewaren, het proces van het maken vieren en de deur open houden voor iedereen die mee wil komen. 

Over Songs of Freedom

In 2020 worden, in teken van 75 jaar vrijheid, vier talentvolle Overijsselse bands gevraagd een ‘Song for Freedom’ te maken. Boogie Monster, Lauringer, No Wow & DARKDAYS hebben zich laten inspireren door de 17 verhalen van RTV Oost & HCO en daarmee hun eigen song met het thema ‘vrijheid’ gecreëerd. Met deze persoonlijke interpretaties van 1 van de 17 verhalen trekken de bands door heel Overijssel tijdens de Vrijheidstour van 1 t/m 17 april en sluiten gezamenlijk af op Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle op 5 mei 2020.

Meer informatie over Songs of Freedom vind je hier. 

PRINS BERNHARD CULTUURFONDS

Songs For Freedom wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Cultuurfonds ondersteunt bijzondere projecten op het gebied van muziek. Daarbij komen alle muziekgenres aan bod, zoals wereldmuziek, jazz, pop, opera, klassieke en eigentijdse muziek. Speciale aandacht is er voor onder meer de kamermuziek, bijzondere amateurprojecten, muziekeducatie en talentontwikkelingstrajecten.

 

Sena Performers Stage
17.00 uur

Beleef 5 mei als vip

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN