No Wow, een van de vier bands van Songs of Freedom, maakt rauw en fuzzyindierock met invloeden van grunge en elektronica. 

De bands is een ongefilterde inkijk in de dagelijkse struggle van midden twintigers en drijft voort op de emotie en extase van het moment.De Nederlands/Duitse groep bestaat uit Stella Polaris als zangeres en gitarist, Niko Dolle als gitarist en drummer Thomas Mestriner

In maart 2019 is No Wow’s debuut single ‘Sorries’ uitgekomen en werd al snel opgepakt door 3FM. Ook hebben ze in 2019 afgesloten met een succesvolle Popronde Tour.

Over Songs of Freedom

In 2020 worden, in teken van 75 jaar vrijheid, vier talentvolle Overijsselse bands gevraagd een ‘Song for Freedom’ te maken. Boogie Monster, Lauringer, No Wow & DARKDAYS hebben zich laten inspireren door de 17 verhalen van RTV Oost & HCO en daarmee hun eigen song met het thema ‘vrijheid’ gecreëerd. Met deze persoonlijke interpretaties van 1 van de 17 verhalen trekken de bands door heel Overijssel tijdens de Vrijheidstour van 1 t/m 17 april en sluiten gezamenlijk af op Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle op 5 mei 2020.

Meer informatie over Songs of Freedom vind je hier. 

PRINS BERNHARD CULTUURFONDS

Songs For Freedom wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Cultuurfonds ondersteunt bijzondere projecten op het gebied van muziek. Daarbij komen alle muziekgenres aan bod, zoals wereldmuziek, jazz, pop, opera, klassieke en eigentijdse muziek. Speciale aandacht is er voor onder meer de kamermuziek, bijzondere amateurprojecten, muziekeducatie en talentontwikkelingstrajecten.

 

Sena Performers Stage
13.15 uur

Beleef 5 mei als vip

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN