Mark Benjamin heeft dit jaar zijn EP ‘Ambience’ uitgebracht in Hedon. Door de catchy en de swingende klanken is het voor het publiek een uitdaging om niet mee te dansen (of iets wat daar op lijkt). 

Een optreden van Mark Benjamin gaat gepaard met veel amusement en interactie, vandaar ook dat hij op 5 mei wordt bijgestaan door 4 dansers van DIFF Dance Centre. De grote vrienden van Oost Wanted worden 5 mei ook meegenomen om een grandioze show voor het publiek neer te zetten. Oost Wanted is een Overijssels rapduo dat dansbare hiphop maakt.

Mark Benjamin heeft dit jaar zijn EP ‘Ambience’ uitgebracht in Hedon. Door de catchy en de swingende klanken is het voor het publiek een uitdaging om niet mee te dansen (of iets wat daar op lijkt). Een optreden van Mark Benjamin gaat gepaard met veel amusement en interactie, vandaar ook dat hij op 5 mei wordt bijgestaan door 4 dansers van DIFF dance centre. De grote vrienden van Oost Wanted worden 5 mei ook meegenomen om een grandioze show voor het publiek neer te zetten. Oost Wanted is een Overijssels rapduo dat dansbare hiphop maakt.

archief
15:20 - 15:50

Download de plattegrond

Sponsor adv

Bekijk de timetable button

Word vrijwilliger adv

ADS

SPONSOREN