Mike Afro Jam

DJ Mike Afro-Jam is een opkomende ster in de wereld van de Afrikaanse muziek. Geboren en getogen in Ghana, werd Mike al op jonge leeftijd blootgesteld aan de rijke ritmes en melodieën van de West-Afrikaanse muziek.

Zijn liefde voor muziek leidde hem naar het DJ-vak, waar hij al snel bekendheid kreeg voor zijn unieke sound. Mike Afro-Jam's muziek is een fusie van traditionele Afrikaanse beats en moderne elektronische geluiden. Hij combineert de rijke klanken van Afrobeat met pulserende basslines en complexe percussie om een geluid te creëren dat zowel modern als authentiek is.

Later verhuisde Mike Afro Jam naar Nederland (Enschede) om zijn muziekcarrière verder te ontwikkelen. Hij maakte al snel naam in de levendige muziekscene van de stad, waar hij optrad in enkele van de beste clubs en evenementen van het land. Zijn energieke optredens en genre-overschrijdende geluid hebben hem een trouwe fanbase en lovende woorden opgeleverd.

Mike Afro-Jam's talent is niet onopgemerkt gebleven, en hij heeft al de aandacht getrokken van enkele grote festivals in Nederland en in het buitenland. Hij heeft remixes gemaakt van enkele bekende Afrobeat tracks, waarbij hij zijn eigen unieke stijl toevoegde en hem nog meer fans opleverde.
Met zijn aanstekelijke energie en onmiskenbare talent wordt DJ Mike Afro-Jam snel een van de meest gevraagde DJ's in Nederland en omstreken. Zijn energieke optredens en unieke geluid zullen hem ongetwijfeld een vaste waarde maken in de wereld van muziek voor de komende jaren.

19:00 - 20:15
Windesheim Danstheater

Ads

Partners

Footer

vfonds

45meiProvincie Overijssel Beeldbepalend Evenement 150x150gemeentezwolle hervormdweeshuis2017 150x150  Hemmink 150x150abbottsenaperformersWindesheim 150x150Landstede 150x150 1Deltion 150x150 1bloemink FNV 150x150  heineken150x150c

 

Bekijk alle partners van het Bevrijdingsfestival Overijssel

© Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden | website en ict support: ICT for Events | login