foto Speelplaats Pavarini

Jeugdcircus Pavarini is bij Bevrijdingsfestival Overijssel met de cirusspeelplaats.

Hier kan je zelf verschillende circusmaterialen uitproberen zoals het koord, de diabolo, jongleren, flower-sticks, acrobatiek en nog veel meer. Onze docenten staan voor je klaar om je te helpen. Wil je vader of moeder ook meespelen op onze speelplaats? Doe gezellig mee!

Pavarini is een bruisend Jeugdcircus die meer dan 27 jaar bestaat. Circus is een niet-competitieve, theatrale breedtesport. We zijn uitgegroeid tot een professionele organisatie die circuslessen aanbiedt aan kinderen, jongeren én volwassenen. Hiervoor kan iedereen zich inschrijven die het leuk vindt om bijvoorbeeld te leren jongleren, koordlopen, acrobatieken, ballopen, tissue en natuurlijk optreden. Bij onze volwassengroep hebben we een hele fanatieke groep jongleurs die ook graag samen verschillende patronen in het jongleren oefenen tijdens het pasen.

We geven vaak shows, optredens en workshops. Tevens zijn we vaste gast in Zwolle tijdens Koningsdag, de intocht van Sinterklaas en regelmatig te zien tijdens verschillende festivals in én buiten Zwolle zoals New Orleans in Hattem, Kopje Cultuur in Steenwijk en Strawberry Fieldsfestival in Dedemsvaart.

Je hoeft, als je bij ons komt, nog niets te kunnen, alleen enthousiast te zijn. Wij zorgen voor een veilige, sociale groep waarin plezier en samenwerken de basis is.

Familieweide | Ontdek de Wereld van Morgen
12:30 - 18:30

ADS

SPONSOREN