Skip to main content

Tricklebolt

Wanneer je verdwaald aan het cruisen bent tussen weilanden, langs rivieren en over heuvels zou het maar zo eens kunnen dat je je bevindt in Tricklebolt territorium.

Vanuit het oosten brouwen ze in hun oude schuur aan de soundtrack voor de ‘Easy Rider’ momenten van het leven. Dicht bij de natuur, al roerend in een grote koperen ketel mengt Tricklebolt scheuten psychedelica en rock’n roll met vleugjes adrenaline, zweet en oergevoelens. Één schepje uit de ketel is voldoende om Tricklebolt volledig te beleven: een energieke soundtrack waarbij je het ene moment compleet wegdroomt in Psychedelische passages en het andere moment luidkeels refreinen en riffs aan het meezingen bent. Wanneer Tricklebolt op dit moment uit je autoradio schalt, hoop ik maar dat je op weg bent naar een van hun concerten. Hun live reputatie is gevaarlijk.

Tricklebolt's nieuwe plaat “Honey From The Sky” (april 2024) is een wilde ervaring. Opgenomen in acht verschillende studio's, met acht gastartiesten, variërend van leden van DeWolff, Temples, Birth of Joy, Death Alley, Indian Askin en meer! Met meer variatie dan ooit breidt Tricklebolt de mogelijkheden uit van hun 70’s influenced rock-'n-roll-geluid.

Tricklebolt speelde in het verleden al op ESNS, Zwarte Cross, Ribs & Blues, Manana Manana, Popronde en in voorprogramma’s van o.a. Golden Earring, Uriah Heep, DeWolff en meer.

13.00 - 13.45
ABBOTT