afbeelding vrijheidsrun

Helaas hebben we de Vrijheidsrun van donderdag 14 april moeten annuleren. Deelnemers krijgen via mail bericht.

Op 14 april 2022, de dag dat Zwolle werd bevrijd, organiseert Bevrijdingsfestival Overijssel voor het eerst een Vrijheidsrun. Je kunt kiezen tussen een Kidsrun, 5 km of 10 km. Het start- en finishpunt is in Park de Wezenlanden, waar het ook voor toejuichende vrienden en familie gezellig toeven is. Er is voor, tijdens en na afloop van de Vrijheidsrun horeca aanwezig met wat te eten en te drinken.

De Kidsrun loopt alleen door het park. Kinderen onder de 8 jaar moeten met een begeleider lopen. Deze begeleider loopt gratis mee, maar mag wel betalen natuurlijk. Hiermee steun je het festival!

Loop je de 5 km en de 10 km? Dan start en eindig je ook in Park de Wezenlanden, maar de route loopt onder andere door de binnenstad van Zwolle. Deze routes lopen namelijk langs verschillende historische punten die belangrijk waren tijdens de bevrijding van Zwolle op 14 april 1945. Binnenkort publiceren we de route. Loop voor de vrijheid en koop snel je ticket.

De Vrijheidsrun wordt mede mogelijk gemaakt door Rode Kruis, Landstede, Sportservice  Zwolle, Run2Day en de Portofoon Discounter.

 

Voor 5 mei

ADS

SPONSOREN