foto Relax Dome

De Relaxerette is een installatie als antwoord op onze steeds veranderlijker wordende samenleving en vraagt de bezoeker “wat heb je nodig om tot jezelf te komen”. Op deze manier geeft hij de bezoeker een moment van verstilling om na te denken over het leven.

 

Arjan Kruidhof is een multidisciplinaire kunstenaar die opgroeide en zich ontwikkelde in het theaterlandschap van Het Nationale Toneel en het Noorderzon Festival in Groningen. Aanvankelijk startte Arjan als theatertechnicus, maar ontwikkelde zich in het ontwerpen van geluid en video voor theater. De laatste jaren richt hij zich op het ontwerpen en bouwen van kunstinstallaties. Alle disciplines komen terug in zijn installaties, van concept tot bouw, en van compositie tot productie. "Dit maakt het zo uitdagend voor mij!".

Arjan is altijd op zoek naar manieren om mensen in de openbare ruimte op een speelse manier te fascineren en bezoekers uit te dagen om deel te nemen aan zijn ervaringen. Bij alle installaties van Arjan Kruidhof wordt de basis vervaardigd door restmaterialen. Dit kan een decor, kunstinstallatie of resten uit een industrieel tijdperk zijn die dreigen te worden gesloopt. Deze worden overgenomen en er wordt een nieuwe installatie van gebouwd.

 

Wereldpaviljoen
12:00 - 18:15

ADS

SPONSOREN