Festival Boulevard

Zoals voorgaande jaren vindt het festival plaats in het park De Wezenlanden. Het festival bevat vele activiteiten op 5 mei, de festivalboulevard is daar een onderdeel van. Binnen dit festivalboulevard wordt er een markt georganiseerd. Een groot deel van het festivalpubliek komt en gaat via deze boulevard die te vinden is aan de Wethouder Alferinkweg. Daarnaast is dit ook een looproute tussen het Hoofdpodium en de verschillende area's die zich in park De Wezenlanden bevinden.

De Festivalmarkt is ingedeeld in twee categorieën, namelijk profit en non-profit stands. Op deze manier kunnen we beter voldoen aan uw wensen als standhouder en zal er voor bezoekers een duidelijk overzicht ontstaan.

Meld u via het onderstaande formulier aan als standhouder op de festivalboulevard op Bevrijdingsfestival Overijsel 2022. De markt biedt standhouders de gelegenheid om marktwaar te verkopen en/of informatie te verstrekken aan het publiek. Let op: verkoopt u etens- of drinkwaren? Stuur dan uw aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Voorwaarden huren van een standplaats:

  • U verkoopt geen etens- of drinkwaren

  • U bent op 5 mei om 9:00 uur aanwezig

  • U vertrekt op uw gekozen vertrektijd 18:00 of 23:30 uur (hier kan niet van worden afgeweken)

  • Iedere standhouder dient zelf een betrouwbare haspel mee te nemen van minimaal 25 meter

  • Maximale elektriciteitsafname is 1000 watt. Bij overschrijding wordt een extra stroompunt in rekening gebracht.

  • Prijzen van de stands zijn voor non-profit organisaties inclusief 21% btw, voor profit zijn de prijzen exclusief 21% btw.

 

 Heeft u een vraag? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

AANMELDFORMULIER

Let op: uw aanmelding is pas definitief na goedkeuring.

 

Akkoordverklaring

Ik ga akkoord met de ingevulde gegevens in bovenstaand formulier en stem daarmee in met het opvolgen van de aanwijzingen van de marktmeester op 5 mei 2022. Dit op het gebied van aankomst- en vertrektijden, op- en afbouw en extreme weersomstandigheden.

Info

ADS

SPONSOREN