Skip to main content

Aanmelden standhouders

Zoals voorgaande jaren vindt het festival plaats in het park De Wezenlanden. Het festival bevat vele activiteiten op 5 mei, de festivalboulevard is daar een onderdeel van. Binnen dit festivalboulevard wordt er een markt georganiseerd. Een groot deel van het festivalpubliek komt en gaat via deze boulevard die te vinden is aan de Wethouder Alferinkweg. Daarnaast is dit ook een looproute tussen het Hoofdpodium en de verschillende area's die zich in park De Wezenlanden bevinden.

De Festivalmarkt is ingedeeld in twee categorieën, namelijk profit en non-profit stands. Op deze manier kunnen we beter voldoen aan uw wensen als standhouder en zal er voor bezoekers een duidelijk overzicht ontstaan.

Meld u via het onderstaande formulier aan als standhouder op de festivalboulevard op Bevrijdingsfestival Overijsel 2024. De markt biedt standhouders de gelegenheid om marktwaar te verkopen en/of informatie te verstrekken aan het publiek (niet-commercieel). Let op: verkoopt u etens- of drinkwaren? Stuur dan uw aanvraag naar info@bevrijdingsfestivaloverijssel.nl.


Voorwaarden huren van een standplaats:

  • U verkoopt geen etens- of drinkwaren

  • U bent op 5 mei om 9:00 uur aanwezig tussen 7:00 uur en 9:00 uur

  • U vertrekt op uw gekozen vertrektijd 18:00 of 23:30 uur (hier kan niet van worden afgeweken)

  • Iedere standhouder dient zelf een betrouwbare haspel mee te nemen van minimaal 25 meter

  • Maximale elektriciteitsafname is 1000 watt. Bij overschrijding wordt een extra stroompunt in rekening gebracht.

  • Prijzen van de stands zijn exclusief 21% btw.

 Heeft u een vraag? Stuur een mailtje naar festivalboulevard@bevrijdingsfestivaloverijssel.nl.

AANMELDFORMULIER

Let op: uw aanmelding is pas definitief na goedkeuring.  Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud. 

 

Akkoordverklaring

Ik ga akkoord met de ingevulde gegevens in bovenstaand formulier en stem daarmee in met het opvolgen van de aanwijzingen van de marktmeester op 5 mei 2024. Dit op het gebied van aankomst- en vertrektijden, op- en afbouw en extreme weersomstandigheden.