Skip to main content

Sponsor- en partneraanbod

Bevrijdingsfestival Overijssel trekt ieder jaar ruim 130.000 bezoekers. Mensen van alle leeftijden uit Overijssel en ver daarbuiten trekken naar Park de Wezenlanden in Zwolle en vieren samen de vrijheid.

Maatwerk

Een podium adopteren? Een spandoek in het reuzenrad? Uw logo op de website of een van onze andere uitingen? Een commercial op het ledscherm naast het hoofdpodium? Of misschien heeft u middelen, een dienst of een goed idee? Welke vorm van sponsoring of partnerschap ook bij uw bedrijf past, wij geloven in maatwerk. Als u uw bedrijfsnaam verbindt aan ons festival is uw doel ons uitgangspunt. Samen kijken we hoe we uw merk op meerdere plekken terug kunnen laten komen.

Interesse? Laat het ons weten!

We snappen in deze tijd dat het nog niet zeker is of u het festival wilt steunen als sponsor of partner. Toch is het voor ons van toegevoegde waarde als u kunt aangeven of u interesse heeft. We sturen dan vrijblijvend onze sponsorbrochure. Zodra meer bekend is over de invulling van Bevrijdingsfestival Overijssel 2024, laten we u dit direct weten. 

16BTN formulier