Skip to main content

Berber Esha & Stanley Medema (sax)

Berber Esha, een bijzondere zangeres én Dj, vanavond bijgestaan door de ongeëvenaarde saxofoonklanken van Stanley Medema

Berber Esha (DJ & Vocals)
Met één missie trok ze met haar eigen geschreven nummers door heel Nederland, tot ze werd opgemerkt door een A&R. Na een periode als achtergrondzangeres bij Postmen en The Opposites koos ze uiteindelijk voor een solocarrière. Met haar eigen nieuwe nummers dook ze de studio in, geïnspireerd door een mix van popmuziek en electrostijl. Om haar muzikale pad te versterken, begon ze samen te werken met zowel nationale als internationale producers en songwriters, waaronder bekende namen als Jason Derulo, Lionel Richie, Morgan Heritage, Allen Eshuijs, Toni Cottura, Mitch Crown en meer. Haar unieke combinatie van DJ en zangeres, met een sound die varieert van deep house tot tech house met soulvolle en luchtige vocalen en af en toe wat R&B-invloeden, maakt haar optredens onvergetelijk.

Stanley Medema (Sax)
Een ervaren saxofonist met meer dan 25 jaar passie voor muziek. Als afgestudeerde van het Prins Claus Conservatorium in Groningen heeft Stanley een indrukwekkende carrière opgebouwd, waarbij hij het podium deelde met grote namen zoals Rene Froger, Jeroen van de Boom, Ruth Jacott, Peter Koelewijn, Sieb van de Ploeg, Edward Rekers, Maarten Peeters, en iconische DJ's zoals DJ Jean, 100% Isis, Erick E, en nog vele anderen. Stanley's veelzijdigheid strekt zich uit over diverse muziekgenres, van opzwepende dance en disco tot soulvolle jazz en blues. Zijn saxofoonklanken zijn niet alleen een feest voor het oor, maar vertellen ook verhalen die resoneren met de festivalmagie.

17.45 - 19.00
Windesheim Danstheater