Skip to main content

Scarecrow Willy

Scarecrow Willy, ofwel Corijn Koper is een jonge en veelbelovende artiest uit Groningen. Door de kracht van melodie en ritme en een gitaar gestemd naar open C# neemt hij je mee in de wereld van Scarecrow Willy.

Uit een oude Samsonite koffer - daterend uit de jaren ’50 - heeft hij een Suitcase Kick Drum gebouwd, die een prominente plaats inneemt tijdens zijn soloperformance op het podium.

De jonge muzikant was al in de weer met instrumenten toen hij nog in de box zat. Op driejarige leeftijd stond Corijn al Bruce Springsteen na te doen in de woonkamer en is muziek een enorme leidraad zijn leven geweest

De muziek die Corijn schrijft en maakt onder het Scarecrow Willy persona, richt zich veelal op duistere thema's en diepe emoties. Innerlijke strijd en pijn worden weerspiegeld in de donkere atmosferen van de nummers. Met elke noot en elk woord wordt de luisteraar ondergedompeld in de intense emotionele reis van de personages, terwijl ze langzaam naar de bodem van hun eigen donkere gedachten zinken. In het laatste jaar van zijn opleiding aan het Deltion College heeft Corijn de nummers geschreven voor (zijn debuut Ep), The Origin of Scarecrow Willy.

The Origin is het begin van het ontstaan van het ultieme masker verhuld in een eigenzinnige Americana sound.

Hoe ga je om met de pijn en het verdriet in de ontwikkeling van jezelf!? Hoe word je de beste versie van jezelf, wat kom je allemaal zoal tegen op je (levens)pad en wat voor invloed hebben mensen en (bepaalde) momenten op je leven en muzikale inspiratie en ontwikkeling. Hoe creëer je muziek met een hartslag en een ziel.

btn bestelgratisticket 

 

13.20 - 13.40 | 14.00 - 14.20
Deltion VIP Lounge