Skip to main content

Yin Yoga met Pianoconcert

Naar binnen keren, verstillen, en luisteren naar jouw lichaam en de helende muziek.

Tijdens deze zachte yin yogales, geleid door yogadocent en musicus Jeroen Koornstra (Zenmeesters), en begeleid door Neal Nieuwenkamp met zijn prachtige pianospel, ervaar je de kracht van klank en yin yoga in harmonie.

Yin Yoga is dé tegenhanger voor alle activiteiten in je leven, of het nu sporten is of alle drukte in je hoofd. Spieren train je door te bewegen, maar yin yoga werkt op het bindweefsel. Dit vraagt om statische houdingen waarin je 3-5 minuten verblijft, waarbij je de activiteit in je spieren loslaat.

Met je koptelefoon op laat je je tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel meevoeren door de geïmproviseerde pianomuziek die speciaal is afgestemd op de yogales. Tijdens de les creëer je ruimte in je lichaam door rek te brengen op onder andere het vlies dat alles in je lichaam met elkaar verbindt, fascia. Ook ontstaat er ruimte in je geest doordat je de tijd neemt om te focussen op wat er zich afspeelt in jouw binnenwereld.

De Yin Yoga met pianoconcert start om 11.00u. Er zijn yoga matten aanwezig, maar je mag ook je eigen matje of kleedje meenemen.

 

Over Zenmeesterszenmeesters 150

Bij de studio van Zenmeesters in Zwolle komen Pilates en Yoga samen. Zenmeesters richt zich op het stimuleren van fysieke en mentale gezondheid. Wil je meer weten over Yoga, Pilates of heb je al ervaring? Boek eens een proefles om te ervaren wat wij voor je kunnen betekenen. Ga naar de website van Zenmeesters.

11.00 - 12.00
Wereldpaviljoen