Skip to main content

PICKNICK

PICKNICK: de ultieme sfeermakers op elk golden hour-festivalpodium.

Met zielsperformers Elske en Desi aan het roer, brengt PICKNICK Nederlandstalige artpop die soulvolle klanken, poëtische teksten en invloeden van indie, funk en pop samenbrengt. Met een vleugje humor en echtheid nemen zij je, begeleid door hun buitengewoon charmante band, mee op hun PICKNICK.

Bij een PICKNICK-optreden ervaar je meer dan alleen de muziek; de Nederlandse jonge band neemt je mee op een reis van kind naar volwassene, van verdriet naar euforie, en van thuis door heel de wereld naar hier, nu met jou in het publiek. Dansende vrienden vullen de lucht terwijl jij je laat meeslepen door de frisse, eerlijke sound van de band. Geïnspireerd door Fleetwood Mac, Typhoon en Lianne La Havas, biedt PICKNICK een unieke mix van gezellige, eigenzinnige muziek met pakkende, sferische teksten. Hun energieke eigenaardigheid in combinatie met hun theater-achtergrond zorgt ervoor dat je geen moment je aandacht zult verliezen.

Kortom: of je nu een dansende festivalganger bent of een tekstliefhebber, PICKNICK is de sweet spot tussen Froukje's bombast en Spinvis' poëzie. De interactieve optredens van Desi en Elske, ondersteund door vier getalenteerde instrumentalisten, creëren een onvergetelijke betoverende ervaring.

17.45 - 18.30
Wereldpaviljoen